Awaziem protiv Obregona

 VOJKO BASIC Cropix
REPOVI DERBIJA

Riječani jako ljuti na suce: Hajduk je cijelo drugo poluvrijeme trebao imati igrača manje, evo zašto!

Rijeka je ljuta i zbog još jedne situacije, ali u tom su slučaju suci sve odradili po pravilima!
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. rujan 2022. 07:37

Nogometaši Rijeke odigrali su loše i na Poljudu, Hajduk ih je u svemu nadigrao, ali na Rujevici su ljuti na suca, jer drže da je Hajduk kompletno drugo poluvrijeme trebao igrati s igračem manje.

Naime, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena domaći stoper Awaziem neoprezno je ušao u jedan skok te je laktom faulirao suparničkog igrača. Sudac Bel svirao je prekršaj, ali se nije odlučio pokazati žuti karton nigerijskom stoperu.

Riječani tvrde da je to bio neupitan žuti karton, te da je sudac u tom slučaju pogriješio. Da je Awaziem dobio žuti karton, morao bi napustiti teren jer bi mu to bio drugi, isključujući. Jedan je već dobio ranije zaustavljajući kontru gostiju. Poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0.

Bit će zanimljivo vidjeti što će reći sudačka komisija po pitanju ovog prekršaja, je li bio za žuti karton ili nije? Elemenata svakako ima.

Da za goste stvar bude gora, drugi gol primili su s igračem manje jer je došlo do zabune kod zamjene igrača. Galešić je naime bio izvan igre zbog ozljede, a Rijeka je odlučila uvesti dva igrača. Međutim, u posljednji se trenutak predomislila te odlučila uvesti samo jednog novog igrača.

U takvoj situaciji četvrti sudac Kulušić trebao je dobiti novi papir s imenom igrača koji će ući, a igra je nastavljena. Odmah potom je Kalinić zabio za 2:0.

Rijeka je ljuta i zbog te siutacije, ali u ovom su slučaju suci sve odradili po pravilima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 12:26