BILDBYRAN/DDP USA/PROFIMEDIA Bildbyran/ddp Usa/profimedia
NIŠTA OD TRANSFERA

Rijeci propalo pojačanje od milijun i pol eura, mladi reprezentativac ipak ne dolazi na Rujevicu

U prošloj polusezoni igrao je za danski Vejle, gdje je u 13 nastupa postigao jedan gol
Piše: SNObjavljeno: 05. rujan 2024. 14:18

Rijeka je u ovom prijelaznom roku ostala bez dva napadača. Jorge Obregón karijeru će nastaviti u Maleziji, dok je Franjo Ivanović prodan za četiri milijuna eura belgijskom klubu Royale Union Saint-Gilloise. Kao novi napadač nedavno je iz Belgije došao Stipe Perica. Rijeka je radila na još jednom napadaču, ali je taj posao sada propao.

Riječ je o transferu Victora Linda, mladog danskog reprezentativca iz Midtjyllanda. Kako javlja Lorenzo Lepore, pri realizaciji dogovora su neki detalji bili problem i do posla nije došlo. Koji su točno detalji u pitanju, za sada nije poznato.

21-godišnji ljevonogi napadač može igrati na gotovo svim pozicijama u napadu, a najviše na desnom krilu i kao središnji napadač. U prošloj polusezoni igrao je za danski Vejle, gdje je u 13 nastupa postigao jedan gol. Puno bolji dojam ostavio je u švedskom Norrköpingu u kojem je bio na posudbi 2023. godine i gdje je u 34 utakmice zabio sedam golova.

Victor Lind je također skupio devet nastupa za dansku U-21 reprezentaciju, za koju je debitirao u studenom 2022. godine. Prema procjeni Transfermarkta, njegova vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 14:18