DAMIR SKOMRLJ Cropix
NA REDU NAJJAČA PROVJERA

Rijeka bez poteškoća slavila u susjedstvu, prijateljska utakmica trajala čak 105 minuta

Protivnik u dugotrajnom susretu praktički nije ozbiljnije ugrozio vrata kluba s Rujevice
Piše: HINAObjavljeno: 09. siječanj 2024. 15:47

Nogometaši Rijeke, trenutačno drugoplasirani na ljestvici HNL-a, odigrali su u Čatežu prijateljski dvoboj protiv slovenskog prvoligaša Radomlja kojeg su svladali s 2-0.

Utakmica Rijeke i Radomlja, trenutačno pretposljednjeg sastava slovenskog prvenstva, trajala je 105 minuta. Prvi dio je trajao sat vremena, dok je drugo poluvrijeme odigrano uz uobičajenih 45 minuta. U prvom dijelu najbolju šansu je imao Marco Pašalić čiji je udarac odsjeo na okviru vrata.

Rijeka je oba pogotka postigla tijekom drugog poluvremena. Prvi pogodak je dao Momo Yansane, dok je sve zaključeno golom Nike Galešić koji se, nakon slobodnog udarca, najbolje snašao u gostujućem šesnaestercu.

Cijelu utakmicu Rijeka je bila bolja, a u 105 minuta trajanja susreta Radomlje nije ozbiljnije ugrozila vrata hrvatskog prvoligaša.

Rijeka će u nastavku zimskih priprema imati najjaču provjeru 12. siječnja kada će igrati protiv Sturma, drugoplasirane momčadi austrijske Bundeslige. Slovenski Bravo bit će suparnik Rijeke 17. siječnja, a dan kasnije hrvatski prvoligaš će odigrati susret protiv trećeligaša Opatije.

Linker
30. travanj 2024 07:19