Bildbyran/ddp Usa/profimedia
POJAČANJE NA RUJEVICI

Rijeka dogovorila novog napadača. Stiže mladi reprezentativac od milijun i pol eura

Momčad Radomira Đalovića sada ima samo jednog napadača pa su odlučili potražiti dodatne opcije
Piše: SNObjavljeno: 02. rujan 2024. 17:55

Rijeka je u ovom prijelaznom roku ostala bez dva napadača. Jorge Obregón karijeru će nastaviti u Maleziji, dok je Franjo Ivanović prodan za četiri milijuna eura belgijskom klubu Royale Union Saint-Gilloise.

Momčad Radomira Đalovića sada ima samo jednog napadača, Komnena Andrića pa su odlučili potražiti dodatne opcije. Rješenje su pronašli u Danskoj. Prema pisanju portala Tipsbladet, Rijeka je dogovorila transfer Victora Linda, mladog danskog reprezentativca iz Midtjyllanda.

21-godišnji ljevonogi napadač može igrati na gotovo svim pozicijama u napadu, a najviše na desnom krilu i kao središnji napadač. U prošloj polusezoni igrao je za danski Vejle, gdje je u 13 nastupa postigao jedan gol. Puno bolji dojam ostavio je u švedskom Norrköpingu u kojem je bio na posudbi 2023. godine i gdje je u 34 utakmice zabio sedam golova.

Victor Lind je također skupio devet nastupa za dansku U-21 reprezentaciju, za koju je debitirao u studenom 2022. godine. Prema procjeni Transfermarkta, njegova vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. rujan 2024 11:02