IVAN PERIC Cropix
ISTAKNUO JEDNU STVAR

Rijeka izborila četvrfinale Kupa, trener Željko Sopić poručio: ‘Ne, slavonska turneja nije bila uspješna‘

‘Nažalost smo u jednom tunelu i treba nam puno šansi da zabijemo gol‘
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 05. prosinac 2023. 18:24

Rijeka je uspješno odradila posao u Vinkovcima i s 3:1 prošla među osam najboljih u Hrvatskom kupu.

- Znali smo da nas čeka nimalo jednostavna utakmica, a s druge strane morali smo razmišljati i o nedjelji u prvenstvu, tako da smo dali priliku igračima koji nisu u prvom planu malo veću minutažu. Teren je bio stvarno zahtjevan i nije na njemu bilo lako igrati, ali voljni moment je bio tu i to je onaj minimum koji se očekuje od svakog igrača Rijeke - kazao je zadovoljni trener riječke momčadi Željko Sopić i dodao:

- Piše se samo prolaz, kao što sam rekao i prije utakmice. Igrači su to ozbiljno shvatili, napravili smo jednu, možda dvije pogreške i iz jedne smo kažnjeni, iz nekog flipera. No, sve u svemu, bila je to dominantna naša predstava i zadovoljni smo s prolazom.

Slavonska turneja je na kraju bila uspješna, upitan je Sopić. U petak je, prije pobjede nad Cibalijom u Kupu, Rijeka odigrala utakmicu bez pogodaka kod Osijeka u prvenstvu.

- Ne, ne možemo to reći, da smo pobijedili u Osijeku bilo bi sjajno. Gledajte, tako je kako je, nažalost smo u jednom tunelu i treba nam puno šansi da zabijemo gol. Radimo na tome iz dana u dan - odgovorio je riječki trener.

Linker
27. srpanj 2024 01:54