Dragan Tadić i Fausto Budicin

 HNK Rijeka
SLUŽBENO POTVRĐENO

Rijeka objavila veliku vijest, klub s Rujevice preuzima hrvatski trenerski dvojac!

‘Emocije su jake, ne treba uopće govoriti koliko za mene znači prilika da radim ovaj posao‘
Piše: SNObjavljeno: 20. lipanj 2022. 10:07

Dragan Tadić i Fausto Budicin novi su trenerski tandem Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dragan Tadić bit će u ulozi tehničkog direktora i imat će nadležnost nad stručnim stožerom, dok će Fausto Budicin biti u ulozi trenera, javlja službena stranica hrvatskog prvoligaša.

– Na početku bi se htio zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči i savjetniku predsjednika Srećku Juričiću. Za mene je ovo velika čast i prilika koja se ne odbija, rekao je Tadić koji je 2005. godine na Poljudu podignuo Kup Hrvatske, prvi trofej Rijeke od hrvatske samostalnosti.

Tadić je dres Rijeke nosio od 2003. do 2007. skupivši 87 nastupa.

– Emocije su jake, ne treba uopće govoriti koliko za mene znači prilika da radim ovaj posao. Ne treba uopće isticati da ću dati svoj maksimum, dodao je Tadić.

Fausto Budicin imat će ulogu trenera.

– Na početku hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i cijeloj Upravi na povjerenju koju su nam ukazali. Radujemo se novom izazovu, vjerujemo da ćemo njihovo povjerenje opravdati rezultatima na terenu, izjavio je Budicin nakon za službenu stranicu Rijeke.

Linker
18. srpanj 2022 07:51