Luka Modrić i Marin Polonijo

 HNK RIJEKA
EMOTIVAN OPROŠTAJ

Rijeka ostala bez još jednog važnog kotačića: Jedan od ključnih Miškovićevih ljudi otišao u Dubai

‘Doma je bilo emotivno raditi, ostat ću najveći navijač Rijeke. U sjećanju će mi najviše ostati osvojeni Kup‘
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 23. ožujak 2023. 14:05

U reprezentativnoj pauzi Rijeka je ostala jednog važnog kotačića stožera, glavni fizioterapeut Marin Polonijo po drugi je put u karijeri napustio “svoju” Rijeku i na poziv Gorana Tomića, nekadašnjeg trenera Bijelih odlazi u Dubai, odnosno u Al Nasr gdje je šibenski stručnjak već nekoliko mjeseci glavni trener.

Nakon što je prvo otišao u Al Ain na poziv današnjeg izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića, 2019. se vratio u klub za koji navija i s kojim je proveo brojne nezaboravne trenutke.

- Doma je bilo emotivno raditi, ostat ću najveći navijač Rijeke. Iz ove epizode će mi najviše ostati u sjećanju Kup kojeg smo osvojili u Šibeniku, kao i playoff u Kopenhagenu kada smo ušli u skupine Europske lige. To je bila prekrasna emocija - kazao je, između ostalog, Polonijo koji je radom u Rijeci ispunio svoj dječački san, a nije se propustio i zahvaliti navijačima te svim djelatnicima kluba na čelu s predsjednikom Miškovićem.

- Medicinska služba se, uz podršku kluba treba i dalje nastaviti razvijati i usavršavati novim znanjima i vještinama za napredak u budućnosti. Ovo nije moje zbogom, samo doviđenja. “Forza Fiume” i “Krepat ma ne molat” - dodao je Polonijo za kraj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 22:41