DAMIR SKOMRLJ Cropix
SVE JE RASPRODANO

Rijeka ovo ne pamti još od šampionske sezone: Momčad koja je šokirala Dinamo na Rujevici čeka pravi pakao

Rijeka protiv Lokomotive traži nastavak pozitivnog niza od pet uzastopnih pobjeda
Piše: Niko MatičevićObjavljeno: 16. veljača 2024. 17:02

Euforija je u potpunosti zatresla Rijeku i Kvarner te su drugu utakmicu u nizu rasprodali sve ulaznice. Nakon susreta s Istrom, navijači Rijeke su razgrabili ulaznice i za dvoboj 23. kola Supersport HNL-a protiv Lokomotive.

Rijeka protiv Istre traži nastavak pozitivnog niza od tri uzastopne pobjede. Osim Hajduka u 20. kolu, Riječani su svladali Rudeš u zadnjoj utakmici prije zimske stanke, Goricu u zaostaloj utakmici četvrtog kola, Istru u zadnjem domaćem susretu te su prošloga tjedna još jednom svladali Goricu.

Na rasprodanoj Rujevici će dočekati Lokomotivu koja ne zna za poraz u posljednjih sedam utakmica. Točnije, zadnji poraz su doživjeli 24.11. kada ih je Slaven Belupo na Kranjčevićevoj bio bolji s 3:1. Zanimljivo, Rijeka je također posljednji poraz upisala upravo protiv Slaven Belupa koji je na Rujevici slavio 4:2.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Prema prikazanom u proljetnom dijelu sezone, bit će ovo dvoboj dvije trenutno ponajbolje ekipe lige. Lokomotiva je u dva susreta protiv Dinama pokazala da sigurno neće pasti bez ispaljenog metka.

S druge strane, Rijeka pred domaćim navijačima želi nastaviti pozitivan niz i ostanak na prvom mjestu. S obzirom na to da ih u idućem kolu čeka veliki derbi s Dinamom, Riječani će na rasprodanoj Rujevici tražiti pobjedu kojom bi derbi dočekali u dobrom raspoloženju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 18:55