ANTE CIZMIC Cropix
SVI SU POKUŠAVALI ODGONETNUTI

Sa sucem koji će voditi Jadranski derbi Livaja je već imao okršaj, tada se angažirala famozna čitačica usana

I prije toga je ovaj zagrebački sudac bio u središtu pažnje vezano uz Hajdukove utakmice
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 23. rujan 2024. 17:05

Borba za vrh tablice, Rijeka protiv Hajduka, utakmica se igra u nedjelju, u 20 sati. Dobro su se uzdigle obje momčadi nakon teških europskih posrtaja i loših rezultata na početku, sada se bore za prvo mjesto.

Za suca je delegiran Ante Čulina iz Zagreba. Čulini će pomagati Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Dario Kolarević iz Zagreba, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. Glavni na VAR-u će biti Fran Jović iz Zagreba, a njegov asistent je Ivan Mihalj iz Velike Gorice, piše Slobodna Dalmacija.

Pamte ga navijači još od prije, u travnju prošle godine. U utakmici protiv Istre na Poljudu su se porječkali on i Livaja, Hajdukov najbolji igrač je dobio žuti karton zbog toga. Bio mu je to treći akumulirani, zbog čega je bio suspendiran za iduću prvenstvenu utakmicu kod Rijeke.

image

Ante Čulina

NIKSA STIPANICEV Cropix

Sjetit ćete se, nakon tog susreta se u priču uključila i ona famozna čitačica usana. Ma, svi su pokušavali odgonetnuti što je to točno Čulina rekao Livaji, je li ga opsovao ili ne. HNS je kasnije demantirao da je Čulina vrijeđao Livaju, nije to priopćenje uvjerilo mnoge. Bila je to glavna sportska tema tih dana u državi.

I prije toga je Čulina bio u središtu pažnje vezano uz Hajdukove utakmice. U zadnjoj utakmici prvog mandata Karoglana (12. studenog 2022.) Hajduk je gostovao kod Slaven Belupa, utakmica je završila 2:2, a nakon utakmice se najviše pričalo o suđenju. Spominjao je Karoglan kriterije suđenja kao u Jugoslaviji, a Bruno Marić je, u svom stilu, javno nastupio i izjavio da se na utakmici nije dogodilo ništa sporno glede suđenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 17:06