Serse Cosmi

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
BEZ SNAGE, MOTIVA...

Šokirani trener Rijeke prvi put ostao bez riječi: ‘Naprosto ne znam kako bih opisao ovo, a stiže nam Dinamo!‘

Navijači su igrače ispratili uvredama: ‘Marš van iz Rijeke‘ i ‘dobit ćete batine‘, čulo se.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2022. 16:15

Poraz od Bijelog Brda u osmini finala Kupa Hrvatske ostao je garniran riječima Armade "marš van iz Rijeke" i "dobit ćete batine". U tom i takvom su se tonu navijači rastali od svog voljenog kluba dok su igrači išli prema svlačionicama malog stadiona na krajnjem istoku Hrvatske. Predstava momčadi Sersea Cosmija još je jednom ove sezone bila daleko ispod renomea kluba, a trener riječkog prvoligaša nije imao snage ni za prokomentirati susret..

- Što reći, pobijedila je ekipa koja je željela pobijediti, ekipa koja je igrala energičnije i bolje. Pokušao sam s pet izmjena, no nije bilo nikakvog rezultata. Očekuje nas zaključenje prvog dijela sezone s Dinamom, a znamo kakav je to protivnik. Nemam naprosto riječi kojima bih opisao ovu utakmicu - rekao je talijanski stručnjak koji je nakon utakmice ostao neko vrijeme sjediti potpuno sam u kutu stadiona.

Pedesetak pripadnika Armade potegnulo je na put od skoro tisuću kilometara ne bi li vidjelo preporođenu Rijeku nakon pobjede u Varaždinu, a dobili su jednu od najslabijih predstava u posljednjih mnogo godina...

Ovo je pak komentar Denisa Krstanovića, trenera BSK-a:

image
MARKO MRKONJIC Cropix

– Ne mogu reći da se nisam nadao jer Rijeka ove sezone igra ispod svojih mogućnosti. Velika je to pobjeda zahvaljujući kojoj će BSK po prvi put u svojoj 60 godina dugoj povijesti prezimiti u hrvatskom kupu. Mada, jako će mi malo značiti ova pobjeda ne prenesemo li ovakvu igru i u prvenstvo, ne krenemo li i na tom planu s pobjedama i maknemo se sa samog začelja prvoligaške ljestvice.

Linker
12. studeni 2022 19:17