DAMIR SKOMRLJ Cropix
DOČEKAN PLJESKOM

Sopićev apel nakon utakmice, trener Rijeke imao jednu zamolbu: ‘Ako su mogli za Hajduk, zašto ne mogu za nas?‘

Karoglan: Ostavka? O tome ćemo u ponedjeljak...
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 07. travanj 2024. 22:37

Trenera Željka Sopića po ulasku u pun press centar novinari su nagradili - pljeskom. Dogodilo se to nedugo nakon što je njegova momčad u nedjelju svladala Hajduk rezultatom 1:0.

- Ima vas jako puno, stvarno moram pazit kako ću pričati. Jako zahtjevna utakmica je to bila protiv jednog jako dobrog Hajduka, mi smo podcjenjivačka nacija i ako Hajduk izgubi dvije, tri utakmice zaredom ispada da će doći tu i "skinuti" gaće. To se nije dogodilo, to sam i najavljivao, stvarno skidam kapu svojim dečkima, od prve do zadnje minute dali su zadnji atom snage i mislim, da kada se sve zbroji, naša pobjeda je zaslužena iako ne treba umanjivati šansu Trajkovskog. Bili smo bolja momčad. Apeliram i ovim putem za idući susret, kulturno, zamolio bih naše sportske prijatelje iz Istre da otvore istočnu tribinu. Prije pet godina nitko nije gledao HNL, a sada bi puno navijača došlo gledati utakmicu, ne znam zbog čega smo mi drugačiji od Hajduka. Ako su mogli otvoriti tribinu za njih, zašto ne mogu za Rijeku? Ovo je baš jedan lijepi apel.

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

Mislav Karoglan je kazao:

- Teško mi je komentirati, imali smo puno peha, svi su derbiji bili, počevši od Rijeke doma, pehovi. Protiv Dinama smo imali najbolju utakmicu u polusezoni, pogotovo drugo poluvrijeme pa izgubimo. Bila je ovo tvrda utakmica, imam osjećaj da je Rijeka bila bolja za taj gol iako smo mi imali najbolju šansu utakmice preko Trajkovskog. Sve u svemu bila je ovo zaslužena pobjeda Rijeke. Ostavka? O tome ćemo u ponedjeljak...

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. travanj 2024 23:35