Sergej Jakirović

 DARKO TOMAS Cropix
GOTOVO JE

Stigla je potvrda: Sergej Jakirović preuzima Rijeku, na njegovo mjesto u redove prvaka stiže Hrvat

Bivši igrač Rijeke vraća se u klub kojeg će pokušati osoviti na noge do kraja sezone.
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2022. 10:59

Sergej Jakirović više nije glavni trener prve momčadi Zrinjskog iz Mostara, objavio je klub na svojim stranicama. Iako Rijeka još uvijek nije potvrdila da Jakirović sjeda na njenu klupu, to je napravio Zrinjski koji je u objavi na društvenim mrežama potvrdio da hrvatski trener karijeru nastavlja baš u Rijeci.

"Sporazumni raskid suradnje je dogovoren nakon obavljenog razgovora u kojem je dosadašnji šef stručnog stožera iskazao želju za odlaskom te nakon potpisanog Sporazuma između HŠK Zrinjski i HNK Rijeka", napisali su iz Zrinjskog i zahvalili dosadašnjem treneru:

"HŠK Zrinjski zahvaljuje Sergeju Jakiroviću na uspješnoj zajedničkoj suradnji u prethodne dvije godine te mu želi puno sreće u nastavku trenerske karijere. "HŠK Zrinjski želi naglasiti da će navijače i javnost uskoro obavijestiti o izboru novog glavnog trenera prve momčadi", stoji u priopćenju.

Kao što smo već pisali, momčad iz Mostara trebao bi preuzeti drugi hrvatski trener Krunoslav Rendulić koji je, doznajemo, već na putu prema BiH i novom izazovu u karijeri.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 21:55