DAMIR SKOMRLJ Cropix
DOBRE VIJESTI ZA SOPIĆA

Strašan ‘poguranac‘: Rijeka je osim velike pobjede dobila i čak osam igrača za Dinamo na Maksimiru

Koliko će im ovo saznanje značiti u pripremi i samoj utakmici, otkrit će nedjelja.
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 20. veljača 2024. 23:03

Izuzev dominantne pobjede nad Lokomotivom (4-0), prošlo je gotovo neopaženo kako je Željko Sopić dobio još jedan veliki podstrek uoči gostovanju u Maksimiru ove nedjelje.

Uoči utakmice s "lokosima", naime, Riječanima je zbog dva žuta kartona prijetila suspenzija čak osmorici igrača - Bogojeviću, Dilaveru, Fruklu, Hodži, Labroviću, Obregonu, Radeljiću i Selahiju - no nitko od njih nije zaradio javnu opomenu, što znači da baš svi kandidiraju za veliki, ključni derbi u Zagrebu kontra Dinama.

Žute kartone, doduše, dobili su Galešić i Smolčić, pa sada Rijeka "na lageru" ima desetoricu kojima prijeti suspenzija, ali po klub s Rujevice siguirno je veliko olakšanje što će se one dogoditi tek nakon "modrih".

U prijevodu, i Dinamo i Rijeka derbi proljeća dočekuju u punom sastavu, ako naravno neće biti ozljeda i akumuliranog umora, koji će, pritom, sigurno biti već kod Dinama, s obzirom da Jakirovićeva momčad igra i uzvrat protiv Betisa u osmini finala KL, dok je Rijeka dobila osam dana mirne pripreme za sudar sa Zagrepčanima. Koliko će im ovo saznanje značiti u pripremi i samoj utakmici, otkrit će nedjelja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. srpanj 2024 19:00