Jakov Titlić

 NIKŠA STIPANIČEV/Cropix
NETKO JE POGRIJEŠIO

Suđenje na Rujevici bilo je ispod razine finala. Čovjek se pogubio i živcirao trenere i igrače

Titlić je sam kriv, ponajviše zbog toga jer nije primjenjivao identičan kriterij pri dodjeli disciplinskih mjera
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. svibanj 2024. 20:39

Nije bilo malo onih koji su s priličnom dozom nevjerice i skepse prokomentirali izbor Jakova Titlića za arbitra finala Kupa na Rujevici. I bili su u pravu, Titlić je sudio ispod željene razine. I dok je još solidno odradio prvih 45 minuta, posve se pogubio u nastavku, posebno nakon 60. minute.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

A za to je sam kriv, ponajviše zbog toga jer nije primjenjivao identičan kriterij pri dodjeli disciplinskih mjera. I to su igrači prepoznali, pa je zadnjih pola sata bilo previše nervoze, apsolutno nepotrebne, Titlić je jedva smirivao iskrice na travnjaku.

Srećom, nije bilo kardinalnih pogrešaka koje bi utjecale na rezultat, pa se neće povući nikakvi "repovi" nakon riječke utakmice. No, griješio je Titlić u procjeni prekršaja, nije vidio ni neka igranja rukom, a sve je to živciralo aktere dvoboja. I na terenu, ali i na klupama.

Sva je sreća da rezultat nije bio "knap" u završnici jer sumnjamo da bi Titlić mogao sve držati pod kontrolom. I ovako mu je bilo teško i jedva je dočekao kraj utakmice, koju je definitivno trebao gledati s tribine. No, nečijom pogrešnom procjenom bio je jedan od aktera finala Kupa na travnjaku. Jedan od lošijih aktera...

Linker
22. svibanj 2024 23:57