Alen Šušnić

 Super7
NOVA TAKTIČKA ANALIZA

Šušnić: Rijeka pod Jakirom je uvijek dobro pripremljena ekipa, a Osijek je zaslužio remi!

Posebne pohvale u podcastu zaslužio je Livaja, a ne možemo sakriti simpatije prema Sopiću
Piše: PromoObjavljeno: 05. travanj 2023. 10:20

Novi utorak donosi nam novi komentar SuperSport HNL kola i taktičku analizu derbija kola između Rijeke i Osijeka u sklopu nove epizode našeg Super7 podcasta. Osim analize iznimno zanimljive utakmice s Rujevice, dotakli smo se i ostatka 27. kola najdražeg nam SHNL-a, a nismo zaobišli ni Vatrene. Ususret Final Four turniru u Nizozemskoj u lipnju, pitali smo goste ima li Hrvatska šanse podići prvi trofej u povijesti. Franičević je to prokomentirao na ovaj način: “Hrvatska je jedina reprezentacija koja je zadržala kontinuitet struke i rostera nakon SP-a u Kataru, a svi protivnici u Ligi nacija su u izgradnji nove momčadi i/ili s novim trenerom. Nizozemska je favorit po kladionicama. Dojma sam da ako prođemo domaćine da idemo do kraja!”

Više o svemu pogledaj ovdje.

Nakon toga bacili smo se na taktičku analizu derbija kola, prilikom čega je Šušnić istakao sljedeće: "Gledajući iz stručne perspektive, taktički jako zanimljiva utakmica. Jakirović je pripremio utakmicu, s namjerom je stavio Smolčića, jer je znao da će navući Lovrića, da će Grgić biti u izolaciji prostora i da će defanzivno ovaj duo zatvoriti prilaz golu. Uz to znao je da će sa Smolčićem i Dilaverom u otvaranju igre dobiti taj višak i to je dobio. Ipak, treba čestitati i Osijeku koji je u 2. poluvrijeme ušao organiziraniji i odlučniji te su zasluženo uzeli bod."

image
SUPER 7

Posebne pohvale u podcastu je zaslužio Livaja, a osim njega dotakli smo se i zaista hrabre Gorice, Lokosa koji su usprkos odličnoj utakmici Kačavende izgubili 2 boda te ostalih tema vezanih uz loptanje na hrvatskim hibridnim travnjacima.

Više o svemu pogledaj ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 16:35