DAMIR SKOMRLJ Cropix
REAKCIJE TRENERA

Tadić: ‘Pet, šest igrača mi se žalilo da se loše osjeća‘; Toplak: ‘Luda utakmica, a ovo nije šampionska Rijeka, ali...‘

Nakon remija Rijeke i Gorice na Rujevici u 3. kolu HNL-a oglasili su se treneri dvaju satava
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2022. 06:13

"Očekivali smo tešku utakmicu, Gorica nam je tradicionalno težak protivnik. Energetski nismo bili na nivou. Na poluvremenu mi je 5-6 igrača reklo da se loše osjeća. Onaj umjetni teren u Švedskoj baš je ostavio traga", požalio se nakon susreta Rijekin trener Dragan Tadić i zahvalio se navijačima na podršci.

"Nisam nikoga mijenjao jer je loše igrao nego zato jer nisu više mogli. Pa čak je i nekoliko onih koji su od mene tražili izmjene moralo ostati do kraja u igri", dodao je Tadić.

Na kraju je podvukao: "Mlada smo momčad koja skuplja iskustvo, ali Rijeka je navikla na velike stvari i ne možemo biti zadovoljni kada nismo pobijedili. Igračima ne mogu ništa zamjeriti."

Oglasio se i trener Gorice Samir Toplak.

"Luda utakmica. Odigrali smo u globalu dobro. Individualne pogreške su nas vukle na dno, ali u drugom poluvremenu smo to izvukli. Mogli smo na kraju i pobijediti pa ‘još više na kraju‘ izgubiti. Treba nam još malo više vjere u sebe."

Komentirao je i momčad Rijeke.

"Mlada, razigrana, rastrčana, ali jako je puno igrača promijenila i treba imati strpljenja. Nije ovo ona šampionska Rijeka, ali uz malo strpljenja bit će oni jako dobri."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:52