Mile Škorić se ozlijedio u susretu s Bugarskom

 VLADO KOS/CROPIX Cropix
BEZ KLJUČNOG IGRAČA

Težak udarac za Bjelicu usred velike borbe za naslov prvaka! Osijek objavio koliko će biti bez kapetana

Mile Škorić definitivno propušta ogled s Hajdukom, a prognoze pokazuju da će izbivati i puno više
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2022. 14:50

Osijek u iduće dvije ili tri utakmice neće moći računati na kapetana Milu Škorića, objavili su na službenim stranicama kluba. Detaljni liječnički pregled utvrdio je da su ozljede koje je zaradio u susretu Hrvatske i Bugarske u Dohi takve da mora strogo mirovati.

"Pretpostavke da će Mile Škorić propustiti ne samo nedjeljni derbi s Hajdukom nego i još poneku utakmicu Bijelo-plavim u završnom krugu državnog prvenstva, nažalost, pokazale su se točnima. Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je kako su obje njegove ozljede, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje. Riječ je, ponovit ćemo, o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana", objavili su iz kluba.

Škorić se u Osijek vratio u četvrtak popodne i odmah je poslan na pretrage. U Osijeku su se nadali da će ga osposobiti već za Hajduk, ali to nije uspjelo. Oko svega se oglasio i sami kapetan.

"Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone", poručio je Škorić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 01:03