Paolo Tramezzani i Radomir Đalović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
REAKCIJE TRENERA

Tramezzani komentirao težak poraz: ‘Trebat će nam strpljenja‘; Đalović oduševljen: ‘Igrači su bili pravi lavovi‘

‘Neke igrače poput Fruka, Pašalića, Ivanovića, Galešića smo svjesno odmorili‘, dodao je Đalović
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 18. kolovoz 2024. 23:54

Rijeka je svladala Istru 1961 s 4:0 u trećem kolu SuperSport HNL-a i upisala drugu pobjedu sezone. Trener gostiju Paolo Tramezzani nije mogao biti zadovoljan ishodom:

- Žao mi je što smo primili dva gola u nekoliko minuta. Dobro smo počeli susret, slično kao u Zagrebu, a onda smo nažalost počeli gubiti koncentraciju. Jasno, protiv momčadi koja ima veliku kvalitetu pokušali smo nešto, no mi smo jako mlada momčad, trebat će nam strpljenja u nastavku sezone. Rijeka je doduše zabila nekoliko prekrasnih pogodaka, posebno prvi.

Trener Rijeke Radomir Đalović nije skrivao zadovoljstvo:

- Ovo je bila teška utakmica za nas, psihološki prije svega nakon poraza u Švedskoj. Čestitao bih momcima, mislim da su večeras bili pravi lavovi, da su odigrali top utakmicu, ginuli su za svaku loptu, ponosan sam na njih. Neke igrače poput Fruka, Pašalića, Ivanovića, Galešića smo svjesno odmorili. Velika pobjeda u kojoj ćemo uživati večeras, ali sutra već kreće priprema za Olimpiju i utakmicu sezone. Sinergija na terenu i na tribinama? Radili smo dosta, pričali smo puno, ja sam tu manje bitan, bitni su igrači koje smo danas samo pustili i oni su napravili svoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 15:58