VLADO KOS Cropix
RIJEČ TRENERA

U Osijeku iznenađeni nakon remija: ‘Rekli su nam da se to neće suditi, ili sam ja nešto krivo protumačio‘

Nije Poms komentirao dosuđeni kazneni udarac za Rijeku, ali zato jest sportski direktor bijelo-plavih Ivica Kulešvi
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 21. siječanj 2023. 17:58

U susretu 18. kola HNL-a Osijek i Rijeka su na stadionu Gradski vrt igrali 1-1 (1-1). Osječane je u vodstvo doveo Josip Špoljarić (9), a poravnao je Matija Frigan (38-11m).

Rano vodstvo, a onda i barem dvije-tri prilike u rangu stopostotnih Osijeku nisu bile dovoljne za više od boda.

- Krenuli smo odlično, u prvom dijelu dali smo više od Rijeke. U nastavku je protivnik bio bolji iako nam nisu stvorili ništa. U završnici smo pokazali kako želimo pobjedu i po mome mišljenju više smo zaslužili pobjedu - rekao je trener Osijeka.

Nije Poms komentirao dosuđeni sporni kazneni udarac za Rijeku, ali zato jest sportski direktor bijelo-plavih Ivica Kulešvić.

- Ne želimo komentirati sudačke odluke, ali vezano uz jedanaesterac... Na nedavnom seminaru kojem su prisustvovali predstavnici medija i klubova rečeno je da se neće suditi kazneni udarci koji nisu nogometni. A za mene ovo nije nogometni jedanaesterac. Ili sam ja nešto krivo protumačio - kazao je Kulešević.

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Trenerski potpis Sergeja Jakirovića u jasno se vidio u igri Rijeka. Doduše, "visili" su gosti opasno u uvodnim minutama urakmice.

- Osijek nam se nametnuo u prvih 25. minuta u kojima nas je Labrović dva puta spašavao da se ne nađemo u velikom zaostatku. Vratili smo se, za taj trud nagradilo nas je s jedanaestercem. Dogovorili se na poluvremenu da idemo još jače, dobro smo kontrolirali utakmicu i nedostajala je samo tehnička izvedba u završnici. Na kraju jedna naša glupost nas je skoro kaznila, ali srećom VAR je poništio pogodak Osijeka - kazao je Jakirović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 12:37