Domagoj Pavičić vjeruje da Rijeka može do pobjede nad Hajdukom

 JAKOV PRKIC/CROPIX Cropix
OČEKUJE PODRŠKU NAVIJAČA

Veznjak Rijeke najavio posljednji veliki derbi sezone na Rujevici: ‘Jedna smo od boljih momčadi u ligi‘

Domagoj Pavičić je najavio prvenstveni okršaj s Hajdukom koji bi mogao usmjeriti borbu za prvaka
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. svibanj 2022. 16:41

Dva velika suparnika do kraja sezone imaju dva susreta, prvi ove nedjelje, prvenstveni, pa potom krajem svibnja finale Kupa. Koja je utakmica važnija? Hajduk je jedini ostao u utrci za oba trofeja, Rijeci je Kup velika nagrada, teško je kazati, piše Slobodna Dalmacija.

"Želio bih pozvati što više navijača da nas dođu podržati na zadnjem derbiju sezone na Rujevici. Iako smo ispali iz utrke za naslov dat ćemo sve od sebe, nekakva nam smjernica treba biti utakmica protiv Osijeka koju smo odigrali vrlo dobro"; kaže Domagoj Pavičić.

Momčad Gorana Tomića izašla je iz krize, igraju jako dobro, rezultati su opet tu, iako nisu u utrci za naslov prvaka mptivacija nije upitna.

"Rekao bih da će važna biti agresivnost, uzimanje drugih lopti, reakcija na izgubljenu loptu. Ako ćemo igrati kao protiv Osijeka pa i u Šibeniku kada smo spustili loptu na travnjak onda ćemo biti dobri. Odmah smo pokazali što znamo, da smo jedna od boljih momčadi u ligi. Idemo dati sve od sebe protiv Hajduka."

Hoće li prvenstveni derbi imati utjecaj na onaj finalni susret u Kupu, može li se povući neka paralela.

"To su dvije sasvim drugačije utakmice, prvenstvo je jedno, Kup nešto sasvim drugo. Sada smo koncentrirani samo na nedjelju, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu u odličnoj atmosferi. Vjerujem da će nam navijači biti vjetar u leđa i 12. igrač protiv Hajduka, s njima će nam biti puno lakše", poručio je Pavičić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 01:52