DAMIR SKOMRLJ Cropix
FANTASTIČAN POTEZ

VIDEO: Pao jedan od najljepših golova u ovoj sezoni SHNL-a, pogledajte majstoriju diva iz Rijeke

Zlata su vrijedni takvi potezi u rujevičkoj momčadi koja se bori za vrh tablice SHNL-a s Hajdukom
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2024. 19:29

Stoper Rijeke Stjepan Radeljić prošle je sezone kod Željka Sopića postao nezamjenjiv član postave Rijeke, a i u ovoj ga Radomir Đalović vidi u svim svojim kombinacijama. S 26 godina jedan je od najiskusnijih igrača riječke momčadi te je svojim igrama zaslužio i poziv u reprezentaciju BiH.

U 4. kolu upisao je svoj ukupno drugi, a prvi ligaški, pogodak za Bijeli dres kojim su Riječani uzeli puni plijen na Opus Areni (za konačnih 0:2 tada je poentirao Marco Pašalić). U ovoj je sezoni nastupio u svim SHNL utakmicama osim u 2. kolu protiv Varaždina.

U udarnoj postavi startao je i ovog petka protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Igrala se 23. minuta kada se istaknuo novim pogotkom, i to kakvim!

RADELJIĆEVU MAJSTORIJU POGLEDAJTE OVDJE.

Majstorović je glavom spustio jednu ‘svijeću‘ za dvometraša Rijeke (2,01 m) koji se sjajno snašao te škaricama matirao vratara Lokosa Zvonimira Šubarića. Svakako će njegov potez ući u kandidaturu za najbolji pogodak sezone.

Zlata su vrijedni takvi potezi u rujevičkoj momčadi koja se bori za vrh tablice SHNL-a s Hajdukom, dok im za vrat puše aktualni prvak Dinamo...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. listopad 2024 19:29