MIROSLAV SLAFHAUZER Cropix
KAO NA HAKLU

VIDEO: Pogledajte dva nevjerojatna kiksa igrača Rijeke. Osječani su se mogli samo zahvaliti

Kolo prije kraja Osječani imaju tri boda više od Lokomotive, ali i bolji međusobni omjer
Piše: SNObjavljeno: 20. svibanj 2024. 08:57

U derbiju pretposljednjeg 35. kola SuperSport HNL-a nogometaši Osijeka su na svojoj Opus Areni pobijedili Rijeku s 2:0. Tom pobjedom Osijek je osigurao mjesto u 2. pretkolu Konferencijske lige iduće sezone. Kolo prije kraja Osječani imaju tri boda više od Lokomotive, ali i bolji međusobni omjer.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Osječani su do vodstva došli već u petoj minuti. Tada je Nediljko Labrović neobjašnjivom reakcijom ispustio loptu ravno u noge Roka Jurišića. On tu priliku nije propustio te je samo poslao loptu u mrežu za 1:0 Osijeka.

Potvrda Osijeka stigla je u 72. minuti nakon još jednog ogromnog kiksa obrane Rijeke. Ovoga puta je loše reagirao Emmanuel Banda koji je praktički dodao loptu u noge Antona Matkovića. Matković nakon toga nije imao težak posao udvostručiti vodstvo domaćina.

Rijeka je tako s nevjerojatnim kiksevima pomogla Osijeku osigurati mjesto u Europi. Sada su riješene gotovo sve nedoumice na tablici. Ostala je još samo "mini borba" između Varaždina i Istre za šesto mjesto. Razlika između ta dva kluba uoči zadnjeg kola je jedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. lipanj 2024 16:00