SCREENSHOT
NOVA DVA KLUBA U IGRI

VIDEO: Procurila nova ukradena snimka, u VAR sobi Splićanin i Zagrepčanin, pogledajte što se dogodilo

Situacija koja je izašla dogodila se u 65. minuti susreta kada je Luka Hujber pao u kaznenom prostoru
Piše: SNObjavljeno: 29. veljača 2024. 11:35

Jutros je došlo do objave nove snimke iz VAR sobe, odnosno komunikacije sudačkog tima s utakmice Istra - Rijeka iz 12. kola SHNL-a. Situacija koja je izašla dogodila se u 65. minuti susreta kada je branič Istre, Luka Hujber srušen u kaznenom prostoru gostiju. S njim u kontaktu bio je Marko Pjaca koji ga je odgurnuo dok je ovaj bio u punom trku.

Glavni sudac utakmice, Ante Čulina, smatrao je da je taj kontakt preblag te da nema govora o najstrožoj kazni.

- Ništa, ništa, ništa... Prelagano je to. Prelagano - rekao je Čulina odmah nakon kontakta.

NOVU SNIMKU IZ VAR SOBE POGLEDAJTE OVDJE

Ubrzo se iz VAR sobe javio VAR sudac Ante Čuljak, koji je s Hrvojem Radićem (AVAR) bio zadužen za provjeru spornih situacije na toj utakmici.

- Ante, VAR soba ovdje, odgodi malo - rekao je Čuljak.

Ubrzo nakon toga javio je da je provjera završena i da može nastaviti s igrom. Doduše, nije jasno je li taj zadnji dio snimke izrezan i dodan kao da izgleda da je prošlo samo nekoliko sekundi, ili je snimka puštena u stvarnom vremenu.

S Facebook profila kojeg su objavljene dosad sve snimke iz VAR sobe, odnosno sva komunikacija sudačkih timova, objavljena je i anketa koju situaciju pratitelji žele sljedeću čuti. Ponuđene su situacije iz utakmice Hajduka i Istre gdje Šarliji nije pokazan crveni karton nakon udarca u glavu Ercega, Nejašmićevo igranje rukom u susretu Osijeka i Hajduka i jedanaesterac dosuđen za Varaždin u utakmici Dinama i Varaždina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 23:02