DAMIR KRAJAC Cropix
DANAS JE - BESPLATNO

Vrhunac nogometne sezone bez prijenosa na HTV-u: Evo gdje možete gledati veliki okršaj Rijeke i Dinama

Uzvratna utakmica finala Kupa je na rasporedu od 18 sati, a igra se na riječkoj Rujevici
Piše: SN, Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2024. 07:43

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa. Prvi susret na Maksimiru je završio bez golova, a u uzvratu vrijedi pravilo gola u gostima pa su Modri u blagoj prednosti.

Finale Kupa je nastavak napete završnice sezone u kojoj je Dinamo prestigao Rijeku i osvojio novi naslov prvaka, a sada ovim rivalima predstoji borba za novi trofej. Ako nakon 90. minuta ne bude golova igrat će se produžeci.

Finale Kupa neće biti na prenošeno na HRT-u, no svi koji žele moći će besplatno pogledati utakmicu. Prijenos će biti na MaxSportu, a oni koji nemaju taj kanal utakmicu će moći pratiti i na YouTubeu iste televizije potpuno besplatno.

Zajedničko gledanje utakmice na Maksimiru

Modri klub je za srijedu i uzvratnu utakmicu Kupa dobio 412 ulaznica. S obzirom na mali broj dostupnih ulaznica, Dinamo je ponovno postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom.

Klub je ponovno odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice s Rijekom u Zagrebu kod stadiona Maksimir. Sve starta u 17 sati, a sve oni koje dođu gledati očekuje bogata ugostiteljska ponuda. (do)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 07:54