DAMIR SKOMRLJ Cropix
BURNI KRAJ SEZONE

Željko Sopić pred otkazom u Rijeci? Trzavice traju već mjesecima, procurilo je i ime mogućeg nasljednika

Konačan rezultat nije razlog za otkaz treneru, no trzavice nisu nove, provlače se mjesecima
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 24. svibanj 2024. 08:25

Pisali smo već o narušenom odnosu u svlačionici Rijeke, prije svega između trenera Željka Sopića i jedne od najvećih zvijezda kluba s Rujevice, Marka Pjace.

Upravo preko Sopića je Pjaca i došao u Rijeku, a iz svega izrečenog nakon utakmice protiv Dinama se imamo pravo pitati je li trener i s njim ozbiljno narušio odnos. Ili je sve nespretno ispalo? Javna je tajna kako dio Rijekine svlačionice u najmanju ruku ne bi imao ništa protiv da Sopić ode.

Iz klupskih kuloara se odašilje slična atmosfera, ali niti igrači, niti bilo tko drugi u Rijeci ne odlučuje, nego samo jedan čovjek - Damir Mišković. On je poslovan čovjek, pa će na tim temeljima i presuditi. Još tijekom zimskih priprema do nas je doprla priča kako su i Mišković i Sopić zahladili odnose. U međuvremenu je predsjednik većinom boravio u Dubaiju, a Rijeka stajala na čelu tablice, ali Sopić je putem gubio formu glavnih igrača. To što igraju Pjaca, Pašalić, Janković, Ivanović, Labrović... daleko je od njihovih jesenskih izdanja.

Rijeka je imala uspješnu sezonu, iako je ostala bez trofeja drugo mjesto i finale Kupa su za nju lijepi dometi, konačan rezultat nije razlog za otkaz treneru, no trzavice nisu nove, provlače se mjesecima, a kad stanu rezultati onda eskaliraju. Čeka se Mišković i njegov pravorijek s kim će dalje. Sopićem ili nekim drugim. Silvijo Čabraja još od ranije mu je ljubimac, a možda nije jedini.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
31. svibanj 2024 10:01