DAMIR SKOMRLJ Cropix
POZVAN U URED

Željko Sopić se javio nakon šokantnog otkaza: ‘Nitko mi nije rekao zbog čega, ne znam što da kažem‘

‘Rijeka je Miškovićev privatni klub i nemam se što buniti. To je njegovo pravo‘
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 13. kolovoz 2024. 12:32

Kakav potres na Rujevici! Željko Sopić više nije trener Rijeke, vlasnik kluba s Kvarnera, Damir Mišković, smijenio je Sopića u utorak oko podneva. Riječani u srijedu prije podne putuju s Krka u švedski Boras na uzvratnu utakmicu 3. kvalifikacijskog kola protiv Elfsborga, a momčad će u četvrtak voditi Radomir Đalović.

Što se, dakle, dogodilo? Sopić je, s vratarom Martinom Zlomislićem, bio u utorak prije podne na konferenciji za novinare uoči puta u Švedsku, nije bilo nikakvih naznaka da je "bivši". Međutim, nakon "pressice", je pozvan u klupske prostorije i priopćeno mu je da više nije trener...

image
DAMIR SKOMRLJ Cropix

- Nemam što previše komentirati. Nakon konferencije za novinare, pozvao me sportski direktor Darko Raić-Sudar i rekao mi je da je predsjednik Mišković odlučio da više nisam trener. Nikakav mi razlog, ni povod smjene nije naveden. Ne znam što da kažem, odigrali smo dosad pet utakmica, ni jednom nismo izgubili, imamo razliku pogodaka 6:1, u Europi smo na korak do ostvarenja cilja... Jasno je da možemo igrati bolji i ljepši nogomet, ali odlazim uzdignute glave, po pitanju rezultata, igre i svega ostaloga! Rijeka je Miškovićev privatni klub i nemam se što buniti. To je njegovo pravo, on financira klub i tu sav razgovora prestaje – rekao nam je Sopić nekih pola sata nakon što mu je priopćeno da više nije strateg kluba s Rujevice.

image
SOFASCORE

Izvor: Sofascore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 15:31