Davor Mladina

 Cropix
UGASILA SE I ZADNJA NADA

Davor Mladina s Rudešom ispao u niži rang: ‘Generalno opet ne mogu biti nezadovoljan...‘

‘Rudeš je bio dosta neopterećen i samim time lepršav, nezgodan protivnik‘, rekao je trener gostiju
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 12. travanj 2024. 20:03

Slaven Belupo je s novim trenerom Ivanom Radeljićem s 3:1 slavio na gostovanju kod Rudeša i tako Zagrepčane izbacio iz prvog ranga natjecanja.

-Psihološki jako teška utakmica za nas. Rudeš je bio dosta neopterećen i samim time lepršav, nezgodan protivnik. Na početku dosta teško nama, ali neki ulasci unijeli su za nas pozitivnu energiju i tako izvukli utakmicu i na tome im čestitam, rekao je Radeljić pa dodao:

- Zadovoljan sam i sa tri boda i "jokerima" s klupe. Sada će nam biti dosta lakše. Moram dati priliku mladim igračima. Da vidimo "tko je, tko nije". Dečki zaslužuju šansu, koju ću im do kraja prvenstvene sezone sigurno dati.

Jednog je čovjeka morao izdvojiti.

- Moram istaknuti Ivana Suška, koji je branio sve što je mogao i trebao, a i što nije morao. Jednostavno je odigrao pravu utakmicu, napravio je razliku u našu korist. Naravno, skupa s Robertom Murićem, koji je ipak "klasa".

Davor Mladina komentirao je novi poraz svoje ekipe.

- Bili smo dobri tijekom vrijeme utakmice, kasnije nam se dešava "rupa" u trajanju od pola sata, koju je Slaven Belupo iskoristio. Stvorili smo dovoljan broj šansi, nismo ih iskoristili i Murić i vratar Sušak su napravili razliku. Generalno opet ne mogu biti nezadovoljan. Mladi igrači dobivaju prilike i dobro je što pokazuju da mogu biti nosioci u jednom trenutku - rekao je Mladina pa dodao:

- Pokušali smo se nametnuti, ali vidjeli ste da nismo tehnički bili na maksimumu, što smo probali nadomjestiti borbom. Napravili smo dosta dobroga, ali kada svoje šanse ne iskoristiš, kazna stiže.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 21:08