Slavlje igrača Rudeša

 GORAN MEHKEK Cropix
OGLASILA SE I LEGENDA

HNS donio veliku odluku o Rudešu, no zeleno svjetlo morat će dati ostali prvoligaši: ‘Ovo je odlična vijest!‘

Ne bi trebalo biti problema, s obzirom na to da i ranije u sezoni nitko nije imao ništa protiv toga
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 26. ožujak 2024. 17:29

Uoči posljednjeg ciklusa utakmica Hrvatske nogometne lige, iz domaćeg nogometnog saveza dopustili su Rudešu da posljednji dio sezone odigraju na svome travnjaku na zapadu metropole, podno tribine blaženog Alojzija Stepinca. Ipak, subotnji susret protiv lidera prvenstva Rijeke, odigrat će na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

S obzirom na to kako su protiv drugog dvojca iz vodeće trojke igrali na Trešnjevci, ali i računajući na dolazak velikog broja gostujućih navijača, iz HNS-a su odlučili kako će momčad s Kvarnera biti posljednje domaćinstvo Rudeša van svoga kvarta.

Međutim, iako je odluka saveza konačna, kako bi Zagrepčani mogli biti domaćini na Rudeškoj cesti 25, trebat će im suglasnost kluba protiv kojeg igraju. To ne bi trebao biti problem, s obzirom na to da i ranije u sezoni nitko nije imao ništa protiv toga da "Totalno drukčiji od drugih" igraju na svome travnjaku.

Odlična je ovo vijest za jedan kvartovski klub, koji će ovako sigurno privući više navijača na svoje utakmice, ali i pristup nogometaša Rudeša na svome travnjaku uvijek je bio konkretniji nego na "Kranjči".

- Ovo je velika, odlična vijest za naš klub. Ovim putem moramo se zahvaliti Savezu na dopuštenju i veselimo se utakmicama u svome kvartu, pred svojim navijačima na svome travnjaku. Jedva čekamo krenuti igrati pod tribinom bl. Alojzija Stepinca i pružiti članovima domaće nogometne elite što bolje iskustvo svojim gostoprimstvom - poručili su predsjednik Rudeša Josip Šimunić i direktor kluba Stipe Čondrić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. ožujak 2024 17:29