Davor Mladina

 DAMIR KRAJAC Cropix
NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA

Katastrofalan početak sezone Mladinu ‘stajao glave‘. Klub ga smijenio drugi put u 14 mjeseci

Nadaju se povratku u elitni razred hrvatskog nogometa, ali nakon tri utakmice nemaju ni bod
Piše: SNObjavljeno: 01. rujan 2024. 17:21

Davor Mladina više nije trener Rudeša! Informaciju je objavio zagrebački klub na društvenim mrežama:

"Davor Mladina prije devet mjeseci je po drugi put preuzeo funkciju glavnog trenera i momčad vodio u 19 HNL utakmica u kojima je sakupio pet bodova. U svom prvom mandatu na klupi NK Rudeš osigurao je promociju u najviši rang Hrvatskog nogometa - cilj je ove sezone ponoviti taj uspjeh, međutim u prva tri kola Prve NL nisu se ispunila očekivanja pa su klub i splitski strateg sporazumno raskinuli ugovor", stoji na Facebooku Rudeša pa slijedi nastavak:

"Ovim putem klub se zahvaljuje gospodinu Mladini na svemu što je napravio za klub, pomogao klubu izboriti promociju u HNL, te kada je bilo najteže preuzeo je odgovornost na sebe i svojim znanjem i pristupom pomogao je brojnim mladim igračima i naravno suradnicima. NK Rudeš želi mu od srca svu sreću u daljnjem radu."

image

Davor Mladina

ZELJKO PUHOVSKI Cropix

Mladina tako napušta Rudeš drugi put u 14 mjeseci, postaja između dviju epizoda u Zagrebu bilo mu je Dugopolje.

Rudeš, koji se nada povratku u elitno društvo, gleda ništicu u rubrici bodova nakon prva tri kola Prve nogometne lige. Boljima su se pokazali Cibalija (2:0), Dubrava (2:1) i novi drugoligaš Opatija (1:0), stoga Mladina neže dočekati šansu za popravak protiv Croatije iz Zmijavaca iduće subote.

Ostaje nam za vidjeti hoće li karizmatični 64-godišnji stručnjak malo odmoriti ili razmotriti eventualne ponude. Naravno, ukoliko se pojave na njegovoj adresi u narednim danima, a s obzirom na bogato iskustvo u hrvatskom nogometu, lako je moguće da Mladina neće dugo ostati "na burzi".

Linker
05. rujan 2024 10:42