ZELJKO PUHOVSKI Cropix
SADA JE SLUŽBENO

Kranjčevićeva rasprodana za susret s Hajdukom! Domaćini izdali i važno upozorenje vezano za utakmicu

Ulaz na domaću (zapadnu) tribinu neće biti moguć s obilježjima gostujućeg kluba
Piše: Vito TomasObjavljeno: 17. veljača 2024. 08:45

Rasprodane su sve ulaznice za današnji susret 23. kola SuperSport HNL-a između Rudeša i Hajduka u Kranjčevićevoj. Vijest je to koju je na društvenim mrežama službeno objavio zagrebački klub, a utakmica se igra s početkom u 17:10 sati.

Ulaznice za istočnu gostujuću tribinu prodavale su se po cijeni od 10 eura isključivo na Poljudu, dok su se ulaznice za domaću zapadnu tribinu prodavale online i na klupskim blagajnama po cijeni od 15 eura. Na domaćoj će tribini, dakako, većinski ipak biti pristalice splitskih Bijelih, no svoja mjesta zasigurno će zauzeti i vjerni Rudeš Boysi. Trener Davor Mladina posebno se zahvalio svojim navijačima.

- Zbog njih mi je žao, eto prošlu godinu smo ih navikli na pobjede, a sada ovako. Podržavaju nas svaku utakmicu, i u posljednjoj su nas podržali maksimalno. Ja se nadam da ćemo igrati angažirano i na maksimumu i da ćemo im se tako odužiti za podršku - rekao je iskusni strateg.

Rudešani, koji nemaju uvijek luksuz punih tribina, osim kad im u goste stižu Hajduk ili Dinamo, igrat će u zaista posebnom ambijentu.

- Naravno, uvijek je veća motivacija kada je stadion popunjen, naročito mladim igračima koji nisu iskusili tu atmosferu. Njima je to sigurno i jedna lijepa pozornica da se pokažu - rekao je golman Rudeša Matej Marković.

Hrvatski prvoligaš izdao je i važne napomene u vezi današnjeg susreta. Ulaznice kupljene online moraju se obavezno isprintati te imati u fizičkom obliku pri ulasku na stadion. Također, djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz isključivo u pratnji odrasle osobe koja posjeduje kupljenu ulaznicu za utakmicu. Vrata stadiona otvaraju se od 14:30, a zbog sigurnosnih protokola ulaz na domaću (zapadnu) tribinu neće biti moguć s obilježjima gostujućeg kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 14:46