RONALD GORŠIĆ/Cropix
HEROJ ULICE

Kulenović dobio kapetansku traku pa otkrio: ‘Sad ću navijati za njih, volim ih od malih nogu‘

Sandro Kulenović je imao čast na teren istrčati kao kapetan Dinama
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 20:24

Dinamo je u slavljeničkoj atmosferi na Maksimiru odigrao 3:3 s Rudešom u posljednjoj prvenstvenoj utakmici sezone i tako zaključio 33. HNL sezonu u kojoj su došli do 25. titule prvaka Hrvatske.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka slijedilo je veliko slavlje, igrači su podignuli nikad slađe osvojen pehar, a ubrzo se pred kamerama pojavio i jedan od heroja turbulentne Dinamove sezone Sandro Kulenović.

- Nemoguće je u par dojmova sažeti ovu sezonu, izvukli smo se na sebi svojstven način i učinili nešto što nitko drugi osim nas ne bi uspio. Vodio nas je naš pobjednički mentalitet i gard te smo s duplom krunom na najbolji mogući način završili sezonu.

Kulenović je sezonu započeo kao igrač Lokomotive, međutim ubrzo je vraćen s posudbe te se pridružio Modrima. Mnogi su sumnjali u taj potez Dinamove uprave, ali Kule se do kraja sezone prometnuo u jednog od heroja momčadi i igrača odluke u ključnim trenutcima sezone. Kule je jedan od igrača koji od malena ‘žive Dinamo‘, a danas je imao čast na teren istrčati kao kapetan momčadi.

- Nemam riječi, mogao sam samo sanjati da će se to dogoditi u ovoj sezoni. Najljepši osjećaj na svijetu, povesti dečke i zabiti kao kapetan pred punim maksmiriskim tribinama.

Da bi na ljeto krenuli iz play-offa Lige prvaka Dinamu je potrebna još pobjeda Real Madrida protiv Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka.

- Ja sam navijač Reala od malih nogu, a sada ću imati dodatan motiv navijati za njih. Bilo bi sjajno da nam pomognu, da automatski osiguramo minimalno Europu ligu, a i nadamo se dužem odmoru nakon ovakve sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. rujan 2024 04:50