GORAN MEHKEK Cropix
SLIJEDI DVOBOJ S PULJANIMA

Rudeš nakon poraza od Hajduka ostao ‘kratkih rukava‘ i protiv drugoligaša, bivši dinamovac nije igrao

Fran Karačić ipak nije bio u konkurenciji jer je odrađivao suspenziju zarađenu u dresu Brescie
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 20. veljača 2024. 09:42

Nogometaši Rudeša nastavili su nakon poraza od Hajduka s treniranjem i nadom da se nekako mogu približiti ostatku tablice i tako ući u neizvjesniju borbu za izbjegavanje ispadanja u Prvu nogometnu ligu nakon samo jedne sezone među domaćom elitom.

Rudešani su nakon utakmice sa Splićanima imali prijateljski susret s Kustošijom, gdje je njihov pomoćni trener Ivan Mijač vodio igrače koji su dosad imali manju minutažu ili u subotu protiv Hajduka nisu odigrali puno minuta. Kako god, kombinirani sastav posljednjeplasirane momčadi Hrvatske nogometne lige odigrao je neriješeno protiv susjeda sa zapada metropole. Krešimir Kovačević doveo je Rudeš u vodstvo već nakon osam minuta utakmice, a Kustošija je izjednačila u 45. minuti kad je konačan rezultat postavio Filip Vajdovčić.

Dobra je ovo bila prilika “Totalno drukčijima od drugih” da isprobaju širinu kadra, ali i igračima koji dobivaju manje prilike u domaćem prvenstvu da ostanu u natjecateljskom ritmu. Najveći “profiteri” trebali bi biti Fran Karačić i Aleksa Latković. Karačić je pred sami kraj zimske stanke pojačao redove Rudeša, ali bivši igrač Dinama i Lokomotive ipak nije bio u konkurenciji za sastav Davora Mladine jer je odrađivao suspenziju zarađenu u dresu Brescie. Latković je, pak, produžio vjernost klubu i protiv Hajduka je ulaskom u drugom poluvremenu upisao prve minute u nastavku sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 12:50