Toni Golem 

 DAMIR KRAJAC Cropix
NAKON TEŠKOG PORAZA

Trener Rudeša brutalno iskren: ‘Što dalje? Ovakvi nemamo što tražiti! Danas je sve palo u vodu...‘

Pobjednički stručnjak Catala: ‘Jako bitna pobjeda koja nam daje sigurnost za dalje...‘
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 11. studeni 2023. 19:06

Toni Golem ovako katastrofalan poraz od Istre 1961 (0:4), sigurno nije očekivao. U utakmici koja je mogla "probuditi" sezonu Rudeša, njegovi nogometaši dodatno su se "zakopali".

- Rezultat sve govori. Daleko najgora naša utakmica od kada sam ja tu, a najbitnija. S prvom pobjedom bi im se približili, a ovako smo se dodatno udaljili. Imali smo otvaranje s jednom šansom, ali to je to. S ovako malo zabijenih pogodaka, nemamo što tražiti - rekao je Golem nakon susreta.

Obrana Zagrepčana bila je njihov najbolji dio momčadi, a protiv direktnog konkurenta u borbi za izbjeći relegaciju, potpuno su se raspali.

- Stabilizirali smo se u zadnjih par utakmica. Izgledali ozbiljno, a danas je sve skupa palo u vodu. Ili nas je rezultatski pritisak slomio, jednostavno nema riječi.

Što dalje? Slijedi reprezentativna stanka..

- Što dalje? Do kraja je puno, ali na ovakav način nemamo što tražiti. Moramo tražiti rješenja i nastaviti raditi jako dalje na svim segmentima oko kluba - zaključio je strateg Rudeša.

David Catala s druge strane, mogao je biti oduševljen viđenim od svojih igrača

- Prije svega podrška Marija Kovačeviću, treneru Varaždina. Od prve minute odlična utakmica. Koncentracija igrača je bila odlična, puno dobrih stvari. Jako bitna pobjeda. Ova pobjeda nam dodaje sigurnost - rekao je Španjolac.

Ante Erceg nakon što je propustio dva susreta, vratio se u odličnoj formi, protiv Rudeša dva puta se upisao u strijelce.

- Ante nam je jako bitan igrač. Danas je bio odličan. Radio je puno i igrao točno kako to tražimo.

Dvije vezane pobjede Istre, a slijedi reprezentativna stanka. Da li je šteta što je sada kada je forma u rastu?

- U formi smo da, ali uvijek je dobro imati ovakav prekid. Kako bi se napunile baterije. Bit će dobro vrijeme za odmoriti se, moći ćemo u miru odmoriti - završio je Catala.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 09:49