Valdas i Ingrid Dambrauskas

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
PUMPANJE ‘UOČI‘ DINAMA

Atmosfera doseže vrhunac: Javili se Kale i Krova, a pogledajte što je objavila Valdasova supruga Ingrid

Hajdukovci rade pritisak, a on bi mogao biti kontraproduktivan: Oglasila se čak i Valdasova supruga Ingrida
Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 12. svibanj 2022. 05:50

Navijači Hajduka nastavljaju pumpati atmosferu u odnosu na očekivanja da prvotimci Šibenika na Šubićevcu zaustave vodeći Dinamo i tako omoguće "bijelima" nadmetanje za naslov prvaka u posljednjem činu prvenstva. Stvara se pritisak jer su želje navijačkog puka Hajduka bezgranične, premda bi takav presing mogao uzrokovati negativni rezultat, a to je da šibenski igrači do početka nedjeljne utakmice doslovno psihički sagore.

Na društvenim mrežama u tijeku je javljanje aktera Poljuda. Lovre Kalinić na Instagramu je poručio: "Do kraja. Samo jednu želju imam....", dok je Filip Krovinović uz najavu "idemo do kraja" izrazio zahvalnost "mojim doktorima i navijačima". Zanimljivo je da se prvi put iz anonimnosti javila Ingrid, supruga trenera Dambrauskasa, s objavom slike Valdasa i Marka Livaje te uz poruku "never give up" - nikada ne odustaj.

Uglavnom, svi se natječu i nadmeću pozitivnim porukama u korist Hajduka, od kandidata za gradonačelnika do znanih i neznanih navijača.

image

Ingrid dambrauskas

SCREENSHOT: INSTAGRAM

U nekim drugim vremenima sigurno bi Šubićevcu u pohode stigla impozantna grupa Torcide, ali u posljednje su doba zaoštreni odnosi splitske obitelji navijača s Funcutima. Eto, u subotu u noći "neki" su napali košarkaše Šibenke na povratku iz Zagreba, zamijenili su ih za Funcute.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 19:26