Burgui bi mogao debitirati u nedjelju

 JOSE MANUEL ALVAREZ REY Nurphoto Via Afp
ŠIBENSKI MERCATO

Bivši realovac u nedjelju debitira u HNL-u, a na probi je - Vinicius! Mladić tek treba zadovoljiti struku...

Sljedeća utakmica Šibenika, ona protiv Istre 1961 bit će u potpunosti posvećena klupskoj legendi.
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 23. veljača 2022. 20:58

Zimski prijelazni rok čini se još traje na Šubićevcu. Dan nakon što je službeno okončan zimski mercato Šibenik je priskrbio dva zvučna pojačanja - Erosa Grezdu i Josea Alviza Burguija, koji su došli kao slobodni igrači. Prvi je već debitirao na Rujevici, asistirao za gol Attysa dok će Španjolac sa 100 nastupa u La Ligi svoj debi u narančastom dresu vjerojatno imati u nedjelju protiv Istre 1961.

Da šibenski prvoligaš još traži kadrovska rješenja, možda ne odmah, ali za ljeto potvrđuje i dolazak Brazilca Viniciusa Rayana Pereire dos Santosa (21), krilnog napadača koji je bio član Ceare i GR Juventusa. Brazilski ofenzivac je na probi, ostat će desetak dana na Šubićevcu nakon čega će struka procijeniti je li kalibar za HNL.

Podsjetimo, ove zime u Šibenik su stigli Skorup (Hajduk), Vidović (Dinamo 2), Asanović (slobodan), Mehmeti (Trnje), Klopp (Primorac B), Burgui (slobodan) te Grezda (ZTE).

Kako javljaju sa Šubićevca, od utorka je krenula prodaja ulaznica za utakmicu 25. kola HT Prve lige u kojoj Šibenik u nedjelju 27. veljače, s početkom u 15 sati, igra protiv Istre 1961.

Cijena ulaznice za sve sektore je 20 kuna, dok je ulaz djeci do 14 godina besplatan.

- Ova utakmica ima i posebnu notu, naime utakmica će biti u potpunosti u znaku Dražena Govića – bivšeg igrača i legende Kluba koji je tragično stradao proteklog tjedna. Domaća publika, Funcuti i svi akteri utakmice zajedno će odati počast našem Draženu! - poručili su iz Kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 18:06