Dario Šimić

 NIKSA STIPANICEV Cropix
PRIVUKAO POZORNOST

FOTO Dario Šimić stigao na Šubićevac i odmah postao glavna zvijezda utakmice, slikao selfieje s navijačima

U VIP ložu stadiona smjestili su se i čelnici zagrebačkoga kluba, Vlatka Peras i legendarni Vatreni
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 11. ožujak 2023. 19:03

Iako broj Dinamovih navijača nije ni približno bio onakav kao lanjskog proljeća, kada je ZG klub pobjedom 0:2 u Šibeniku stavio pečat na titulu, BBB uvijek u velikom broju pohode Šubićevac. I ove subote stigli su u priličnom broju, što osobnim automobilima, kombijima…

image

Dario Šimić i Vlatka Peras

NIKSA STIPANICEV Cropix

Popriličan broj ZG tablica u Krešimirovom gradu se mogao vidjeti od prijepodnevnih sati. Izlazak sunca izmamio je razne goste, među kojima je bilo i dosta obitelji, na toplu šibensku rivu, gdje su uživali u lijepom vremenu. Inače, i vrijeme je poslužilo akterima utakmice, kiša koja je padala u noćnim satima stala je u jutarnjim satima, a za vrijeme utakmice vrijeme je bilo gotovo pa idealno, bez vjetra i padalina uz 15 stupnjeva Celzijeva.

image

Dario Šimić i Vlatka Peras

NIKSA STIPANICEV Cropix

Osim brojnih Boysa, i domaći Funcuti, koji 10. travnja slave 40. rođendan, stigli su u priličnom broju na svoje staro mjesto – zapadnu tribinu. Ukratko, uz onu jesensku utakmicu s Hajdukom, ovo je bila najbolje posjećena utakmica ove sezone na Šubićevcu.

Među zadnjima su se u VIP ložu stadiona smjestili i čelnici Dinama, Vlatka Peras i Dario Šimić, predsjednica i član uprave ZG-kluba, koji se nalazi usred velikih unutarnjih borbi za prevlast.

image

Dario Šimić i Vlatka Peras

NIKSA STIPANICEV Cropix

Legendarni Vatreni privukao je veliku pozornost navijača, mnogi su ga tražili da odvoji koji trenutak za fotografiranje, a Dario je strpljivo pozirao s brojnim obožavateljima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 10:51