ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
SVI HOĆE NA PROSLAVU

Invazija na Šibenik! Sprema se velika Dinamova fešta, Maksimir preplavljen zahtjevima, neki stižu i bez ulaznica!

Samo tijekom ponedjeljka, čuli smo, u Dinamu su primili više od dvije tisuće ‘rezervacija‘ za karte
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. svibanj 2022. 10:59

Euforija oko Dinama poprima sve veće razmjere, davni su dani kad se toliko navijača Modrih spremalo proslaviti naslov prvaka! Naime, nakon pobjede nad Osijekom (3:0) kad je postalo jasno da bi utakmica u nedjelju u Šibeniku mogla biti odlučujuća u borbi za naslov, Maksimir su 'poplavili' mailovi, upiti, zahtjevi za ulaznice za stadion na Šubićevcu.

Samo tijekom ponedjeljka, čuli smo, u Dinamu su primili više od dvije tisuće 'rezervacija' za karte, iako je poznato da rezervacija nema. I ne prestaju ljudi zvati, ne samo iz Zagreba već i iz ostalih krajeva Hrvatske, pitati, tražiti razne mogućnosti da u nedjelju budu u Šibeniku, ali jasno je da će šibenski stadion biti premali za sve. Naime, Dinamo na raspolaganju za svoje navijače ima samo 638 ulaznica, već sad je to četiri puta manje od broja zahtjeva, samo onih koji su se obratili Dinamu. Toliko, 638 mjesta, ima na istočnoj tribini šibenskog stadiona, a te ulaznice, prodavat će Dinamo na ticket pointu.

image
NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix


Šibenik je u utorak ujutro službeno objavio da će u prodaji biti 2913 ulaznica za tribinu Zapad, uz poseban naglasak: samo za domaće navijače, osobama s istaknutim navijačkim obilježjima drugih navijačkih skupina ili kluba bit će onemogućen ulaz na navedenu tribinu! No, kako u Šibeniku ima dosta 'dinamovaca' i kako na utakmicama Šibenika i Dinama nikad nije bilo problema i sukoba između dviju navijačkih skupina, ipak se očekuje da će i na glavnoj tribini velika većina gledatelja, tzv. običnih navijača, 'drukati' za Modre, makar i bez klupskih obilježja.

A nije tajna da se neki spremaju put Šibenika i bez ulaznica, makar utakmicu gledali i izvan stadiona, da se sprema prava invazija i velika fešta u Krešimirovu gradu, očito, svi su uvjereni da će Dinamovi nogometaši odraditi svoj posao i pobjedom matematički osigurati naslov.
Inače, ulaznice za utakmicu u pretprodaji stoje 100 kuna (za sve tribine), dok će na dan utakmice koštati 150 kuna!

Linker
18. srpanj 2022 04:40