MATIJA DJANJESIC Cropix
NOVO POJAČANJE

Još jedan iskusni igrač stigao na Šubićevac: Šibenik doveo poznato lice s HNL travnjaka

Iz kluba sa Šubićevca najavljuju kako lista dolazaka s njim nije zaključena
Piše: Krešimir Gulin, Slobodna DalmacijaObjavljeno: 03. veljača 2023. 18:41

Svaki dan - igrač jedan. Tim motom kao da se vode zadnjih dana na Šubićevcu. Tako je nakon napadača Dejana Radonjića i veznjaka Marka Đire, koji su to učinili tijekom tjedna, u četvrtak potpis na ugovor sa Šibenikom stavio iskusni Zoran Kvržić, piše Slobodna Dalmacija.

- Desni krilni Zoran Kvržić raskinuo je ugovor sa Slaven Belupom i potpisao za HNK Šibenika. Nastupao je za Osijek, Rijeku, Speziu, Kayserispor i Sheriff. U karijeri je upisao 401 nastup, postigao 39 golova i ima 67 asistencija – objavio je HNK Šibenik uz dodatak da je ugovor potpisan do 15. lipnja 2024. godine.

image
MATIJA DJANJESIC Cropix

Iskusni Kvržić trebao bi biti veliko pojačanje za sastav trenera Damira Čanadije kojeg u nastavku sezone čeka teška borba za ostanak.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Kvržić pravo nastupa ima već u derbiju začelja protiv Gorice u nedjelju, jednako kao već spomenuti Radonjić i Đira.

Iz kluba sa Šubićevca najavljuju kako lista dolazaka s Kvržićem nije zaključena te da bi početkom idućeg tjedna šibenska svlačionica trebala biti bogatija za još jednog nogometaša.

Linker
28. travanj 2024 15:13