Mario Kovačević

 DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Kovačević: Ljut sam na sebe. Htio sam ga zamijeniti, a onda je dobio crveni karton

"Sav trud i energija koju daju momci na treninzima nam se na kraju vratio", rekao je Marko Kartelo
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. listopad 2024. 20:37

Slaven Belupo i Šibenik podijelili su bodove (2:2) u vrlo sadržajnoj prvoj utakmici 11. kola SHNL-a. Evo što su nakon dvoboja rekli treneri obiju momčadi.

Mario Kovačević, trener Slavena Belupa:

- Nije bilo panike nakon rano primljenog pogotka, izjednačili smo i na vrijeme preokrenuli. Mislio sam mijenjati Agbekpornua, Crepulja je tražio zamjenu, ali dogodio se taj drugi žuti i to je onda bila drugačija utakmica. Nismo dobro reagirali kod tog udarca iz daljine, zbog toga smo kažnjeni. Teško mi je uopće govoriti, stalno nam se isto događa, sve naše pogreške suparnici kažnjavaju. Najviše sam ljut na sebe jer smo imali sve, a na kraju smo osvojili samo bod. Moramo ostati čvrsti u glavi, moramo ovo preživjeti.

image

Marko Kartelo

DAMIR KRAJAC Cropix

Marko Kartelo, trener Šibenika:

- Sadržajna utakmica na kraju. U početku smo uspjeli nekako umiriti domaćine, ali nakon postignutog pogotka kao da smo se prepali pobjede koja nam je bila ponuđena. U potpunosti smo stali, Slaven Belupo je preuzeo inicijativu i imao nekoliko dobrih prilika. Sav trud i energija koju daju momci na treninzima nam se na kraju vratio. Crveni karton kod domaćina je možda jednim dijelom usmjerio utakmicu da malo uhvatimo ritam i da se nametnemo i stignemo do izjednačenja. Sve čestitke mojim momcima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. listopad 2024 20:38