NIKSA STIPANICEV Cropix
TROLLANJE NAKON UTAKMICE

Lokomotiva i Šibenik zajednički bocnuli službeni HNL Twitter-profil: ‘Što kažete na ovu ludu ideju?‘

Primijetili su iz oba kluba da nešto nije kako bi trebalo ili barem moglo biti, pa su reagirali.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. srpanj 2022. 00:05

Nova sezona HNL-a već je ulovila mah, a s novim imenom, sponzorima i ugovorom za televizijska prava ona u bitnome odudara od prethodnih. Tako je, uostalom, i na društvenim mrežama, gdje se, sad o Twitteru govorimo, za službeni sadržaj, jasno, brine i službeni profil lige.

On još uvijek nije verificiran (nema kvačicu) pored imena, ali mu u opisu stoji da je to "službeni Twitter profil SuperSport Hrvatske nogometne lige". Dovoljno da bude tako.

Međutim, ekipa administratora koja ga uređuje, budimo na čisto, baš i nije ažurna. Tako su recimo, rezultate utakmica domaćeg prvenstva odigranih u petak uz fotografiju s jedne utakmice objavili tek nakon završetka druge. Dakle, tek nakon što su Dinamo i Istra 1961 završili svoju utakmicu, HNL je na Twitteru podsjetio i na rezultat dvoboja Šibenika i Lokomotive.

Budući da su i Twitter-administratori Šibenika i Lokomotive bitno brži, kreativniji, agilniji na sve načine od (novog) HNL-profila, u komentaru objave od petka malo su ga i "bocnuli".

Ispod manje-više generičkog tweeta HNL-a našao se odgovor Lokomotive:

- Što kažete na ludu ideju da nakon svake utakmice objavite tweet pa bi stali i strijelci? (Plus poanta tw je brz protok informacija, a s jednim tweetom nakon druge tekme po danu malo gubi smisao)

image

Komentar Lokomotive na objavu HNS-a

TWITTER SCREENSHOT

U odgovoru se javio i Šibenik:

- Slažemo se s prijateljima iz Zagreba - napisali su.

image

Komentar Šibenika na objavu HNS-a

TWITTER SCREENSHOT

Inače, ne možemo ne primijetiti da službeni HNL Twitter-profil objavljuje iste sadržaje kao i HNS-ov... Po minutaži, odnosno razlici u vremenu objave jasno je i tko od koga prepisuje...

image

Sličnost je očita...

TWITTER SCREENSHOT

Linker
29. studeni 2023 17:37