NIKSA STIPANICEV Cropix
MEČ VISOKOG RIZIKA

Naelektrizirana atmosfera na Šubićevcu, pljuštale uvrede, Torcida vikala Funcutima da su purgerske p...e

Naravno, ni najžešći domaći navijači nisu ostajali dužni. Susret je pratilo nešto više od 2500 ljudi
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. rujan 2022. 21:41

Osim utakmice Šibenika i Hajduka, bilo je to i nadmetanje Funcuta i Torcide. Brojniji gosti dobili su 650 ulaznica za tribinu koja i inače pripada navijačima Šibenikovih suparnika, tamo gdje su klupe sa stožerima i pričuvama. Dio njih kasnio je na početak susreta jer je na ulazu su nastale gužve.

Dugo je u funkciji bio samo jedan, kasnije je otvoren i drugi. Funcuti standardno imaju mjesto na glavnoj tribini. Čašćenje nije izostalo, uvrede su pljuštale s obje strane, jedni su drugima vikali tovarske i pugerske, znate već što. Purgeri su, dakako po Torcidi, u ovoj priči Funcuti. I još štošta...

Utakmica je imala status događaja visokog rizika što se vidjelo i po velikom broju policajaca koji su angažirani. Tribine su bile solidno popunjene, susret je pratilo nešto više od 2500 ljudi... U 76. minuti krenula je i velika bakljada gostujućih navijača, ali dvoboj ipak nije bio prekinut.

Hajduk je u susret ušao bez Lovrencsicsa koji je imao problema s preponama, viroznog Dimitrova te Eleza koji je otpao u zadnji čas jer bio je već upisan u zapisnik. Osjetio je zadnju ložu. Umjesto njega u ekipu je ušao Borevković. Kod Šibenika nije bilo nekoliko igrača, tako ni Duje Čopa, nekadašnjeg napadača Hajduka, iz zdravstvenih razloga. Ogled je pratio s tribine.

image
NIKSA STIPANICEV Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 02:13