NIKSA STIPANICEV Cropix
POJAČANJE U UPRAVI

Nova direktorica u SuperSport Prvoj NL: Klub iz susjedstva spasila od bankrota i dovela do rekordnih uspjeha

Poznata je i kao predavačica sportskog prava i menadžmenta u Španjolskoj
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2024. 19:08

Sabrina Buljubašić, preuzima funkciju direktorice HNK Šibenik. Ova međunarodno priznata sportska pravnica, profesorica, te prva žena na poziciji izvršne direktorice u povijesti FK Sarajeva, dolazi s bogatim iskustvom kao i umirovljena profesionalna nogometašica iz SAD-a i BiH.

Nakon petogodišnjeg mandata kao direktorica FK Sarajeva, gdje je ostvarila impresivne rezultate uključujući osvajanje dvostrukog naslova prvaka, prvog uzastopnog naslova te ukupno 4 trofeja, Buljubašić je napustila tu poziciju u listopadu 2021. godine. Njezina važna uloga u pronalaženju investitora koji su spasili klub od financijskih teškoća dodatno potvrđuje njezinu sposobnost vođenja i upravljanja.

Poznata je i kao predavačica sportskog prava i menadžmenta u Španjolskoj te redovita govornica na međunarodnim sportskim događajima. Dolazak Sabrine Buljubašić u HNK Šibenik predstavlja važno pojačanje za klub, a očekuje se da će njezino iskustvo i stručnost biti od neprocjenjive važnosti u ostvarenju ciljeva kluba, uključujući napredak u SuperSport Prvoj NL i konkurenciji s najboljim hrvatskim klubovima.

Linker
18. travanj 2024 19:09