Nenad Bjelica je zadovoljan novom pobjedom

 TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
ODJECI SUSRETA NA ŠUBIĆEVCU

Računica u šoku: ‘Imali smo samo pet prekršaja doma?!‘, Bjelica: ‘Arhivirali smo Šibenik, slijedi Hajduk‘

Osijek je s 3:0 pobijedio Šibenik u gostima, a prvijenac je zabio i Kristijan Lovrić
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 20. ožujak 2022. 20:20

Osijek je s 3:0 pobijedio Šibenik na Šubićevcu. Više o toj utakmici pogledajte OVDJE. Dean Računica, trener Šibenika, nije imao nimalo razloga za zadovoljstvo. Realno je govorio...

"Čestitam Osijeku na zasluženoj pobjedi, gosti su prekvalitetni za nas u ovom trenutku da ne bi kaznili ovakvu našu igru. Ponovila nam se Lokomotiva, nakon prvog gola smo se opet raspali, što je po meni neobjašnjivo. Ostali smo bez reakcije, agresije, a tako se ne može igrati protiv Osijeka, protiv nikoga. Napravili smo samo pet prekršaja kod kuće?! Znao sam da je teško, ali da je baš ovako… možda se ne bih latio ove uloge. Ali, dobro je da slijedi pauza od 14 dana, pokušat ćemo se podići i protiv Gorice doći do pobjede."

Osijekov trener Nenad Bjelica malo je toga mogao prigovoriti svojoj momčadi...

"Čestitke igračima na igri, na rezultatu. Pobjedi nema zamjerke. Mogli smo u prvom dijelu već riješiti sve, igrali smo dobro, ali nedostajao je samo gol da to upotpuni. No, bili smo mirni, tražio sam od igrača da nastave u istom ritmu, a kada smo zabili prvi znali smo da ćemo se još dizati. Ovaj susret smo arhivirali, čeka nas Hajduk i sve ćemo podrediti pripremi toga susreta."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 18:13