DUJE KLARIC Cropix
PUKLA LJUBAV

Sada je i službeno, Carević više nije trener Šibenika. Legenda Hajduka već ima iduću destinaciju?

Treba također reći kako je Carević navodno već pronašao novi klub, a riječ je o Gorici
Piše: SN, Davor TrutinObjavljeno: 10. listopad 2024. 14:11

Mario Carević više nije trener HNK Šibenik. Nakon poraza od Hajduka 4:0, okončana je suradnja te 42-godišnjak više neće trenirati klub sa Šubićevca.

- Želio bih ovim putem iskreno zahvaliti svim zaposlenicima HNK Šibenik, posebno igračima, stručnom stožeru, navijačima i simpatizerima na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik.

Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog promišljanja i sada smatram da je pravo vrijeme za nju.

Kroz borbu za naslov u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem djelovanju, izjavio je Mario Carević za klupsku stranicu.

Treba također reći kako je Carević navodno već pronašao novi klub, a riječ je o Gorici. I u Turopolju su se nedavno odlučili za promjenu, a nakon što je Rajko Vidović postao bivši, Mario Carević je tako postao navodno velika želja predsjednika Črnka, ali sve je još samo na pričama.

Kada je u pitanju Carević, on je na klupu Šibenika sjeo prošle godine, kada je Narančaste ekspresno vratio u HR nogometnu elitu. U aktualnoj sezoni SHNL-a Carević je odlično krenuo s momčadi sa Šubićevca, trenutno su nakon prve četvrtine prvenstva na petoj poziciji s 11 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. listopad 2024 16:28