NIKSA STIPANICEV Cropix
POSAO ZAVRŠEN

Šibenik prodao svog kapetana u Rusiju, bit će najskuplji igrač u rosteru kluba koji je ušao u elitu...

Isti taj klub dovodi još jedno pojačanje iz HNL-a. Nakon Šubićevca, odvode i igrača iz Koprivnice
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 02. rujan 2022. 17:25

Nakon 2,5 godine provedene na Šubićevcu, kapetan Šibenika Mario Ćurić napušta klub i HNL. Novi Ćurićev klub je Torpedo Moskva, novi član Premier lige koji se bori za ostanak u ruskoj eliti.

Detalji Ćurićevog transfera nisu još poznati, cijena dojučerašnjeg kapetana Narančastih prema Transfermarktu je 1,3 milijuna eura, po čemu će biti vodeći u rosteru moskovskog prvoligaša. Šibenik će za svog kapetana dobiti i odštetu, koja sigurno nije na razini iskazane vrijednosti na spomenutom portalu, ali sasvim sigurno je to iznos koji će biti značajan za Šibenikovu blagajnu.

Mario Ćurić je stigao na Šubićevac iz Solina u sezoni 2019./20. kada je Šibenik igrao u 2. HNL. Za Šibenčane je odigrao ukupno 102 utakmice, postigavši 8 golova. U aktualnoj sezoni s HNL-a Ćurić je odigrao 6 utakmica.

Inače, taj ruskio klub odlučio je dovesti još jedno pojačanje iz HNL-a - Slavenov Mihail Caimacov danas je odletio na liječnički pregled u Moksvu, a i sam trener i sportski direktor Belupa Zoran Zekić rekao je kako je transfer praktički već dogovoren...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 14:12