DAMIR SKOMRLJ Cropix
OSUDILI PONAŠANJE

Šibenik se oglasio o Livajinom incidentu, vlasnik kluba poručio: ‘Trebali bismo se držati zajedno‘

‘Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača‘
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2023. 10:54

Dva dana nakon osvajanja Hajdukovog naslova u Kupu ne stišava se bura oko Marka Livaje i njegovog poteza nakon finalnog susreta protiv Šibenika. HNS je već najavio kako napadača Bijelih čeka kazna, a isto su dan nakon finala poručili i s Poljuda.

Livajina pjesma nije najbolje sjela ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj, posebno šibenskim navijačima koji su se u četvrtak oglasili priopćenjem, a sada je stiglo i ono klupsko.

HNK Šibenik u svojem obraćanju otkriva kako su ih kontaktirali iz Hajduka te im uputili isprike i žaljenje radi incidenta njihovog kapetana.

image
ANTE CIZMIC Cropix

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE PRENOSIMO U POTPUNOSTI:

Poštovani predstavnici medija i zainteresirane javnosti,

HNK Šibenik ovim putem oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK Hajduka Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24.svibnja 2023. na stadion HNK Rijeke putem megafona poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK Hajduka izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja niti u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Ovim putem vas želimo obavijestiti kako je vodstvo HNK Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi jučerašnjeg incidenta njihovog kapetana Marka Livaje.

Član uprave HNK Šibenik gospodin Željko Karajica:

- Šibenik i Split dva su dalmatinska grada koja bi se trebali držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se kako ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:45