DAMIR KRAJAC Cropix
TRENER DINAMA PRED BELUPO

Ante Čačić najavio pohod na nova tri boda: ‘Ademi je po drugi puta postao otac, ali moramo imati kapetana‘

Dinamo će u subotu od 19:30 na Maksimiru ugostiti Slaven Belupo
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2022. 10:50

Dinamo u subotu od 19:30 dočekuje Slaven Belupo u 11. kolu SuperSport HNL-a. Susret na Maksimiru je najavio trener Modrih Ante Čačić koji je konferenciju započeo čestitkama svojim kolegama.

"Najprije želim čestitati našoj seniorskoj i mladoj reprezentaciji i njihovim stožerima koji su napravili velike rezultate. Sezonu nastavljamo protiv Slaven Belupa koji je prošle sezone u 1. kolu napravio veliko iznenađenje u Maksimiru. Oni svakome mogu napraviti problem. Sve je jasno, fokusirani smo na domaće natjecanje. Želimo napraviti sve da i ovu utakmicu apsolviramo na najbolji način", rekao je Čačić pa nasravio:

"Želimo tri boda s kojima bismo zadržali dobru atmosferu koju imamo od početka sezone. Pobjedom želimo dočekati novu utakmicu koja je na rasporedu već u srijedu. Stanje momčadi je uredno, a nakon treniga ćemo vidjeti kako je Moharrami koji se jučer vratio iz reprezentacije. Vidjet ćemo i koliko ćemo koristiti Ademija koji je po drugi puta postao otac, ali bez kapetana ne želimo ići u sve izazove pred nama. Zdravstveno stanje je dobro, odlično smo odradili prvih 20-ak utakmica u sezoni, koristili dosta igrača i proširili roster."

Daniel Štefulj je u kupu je upisao tri asistencije i pokazao da može puno toga ponuditi Modrima.

"Svaka nam utakmica da neku informaciju, pa tako i ova u Jarmini. Veseli me što je Daniel odigrao tako dobro, a to potvrđuje da svi koji su dio naše svlačionice zaslužuju biti i dio Dinama. Na nekim smo pozicijama jako dobro pokriveni i nisu svi mogli imati istu minutažu, ali kroz rotacije će svi dobiti priliku pokazati u kakvom su stanju. Daniel je minutažu iskoristio i pokazao da se na njega može računati."

Čačić je zadovoljan i treninzima u reprezentativnoj stanci.

"Imali smo 14 igrača na raspolaganju, a s njima smo odradili sve što smo željeli. Sve je zaokruženo dobrom utakmicom u Jarmini. Atmosfera je bila dobra, svi su u dobrom tonusu i spremni smo za nastavak sezone", zaključio je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 00:30