Nenad Bjelica

 MARKO MRKONJIC Cropix
PORUKA KOHORTI

Bjelica: ‘Nastavljamo dalje, sve ovo će me ojačati! Žele da odem? Nemam problema s priopćenjima...‘

‘Zahvalio bih se svim navijačima koji su nas podržali. Ovo danas bio je realan rezultat.‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 31. srpanj 2022. 21:41

Ni treću uzastopnu utakmicu Osijek nije uspio pobijediti. Doduše, barem je prekinut niz poraza, a i prvi puta ove sezone Bijelo-plavi nisu primili pogodak. Malo toga je Nenad Bjelica mogao pozitivnog naći u konačnom rezultatu.

- Rezultat je realan, mi smo bili malo bolji prvo poluvrijeme, oni drugi dio. Dosta smo fizički pali nakon 60. minute jer igralo je deset igrača od četvrtka i Kizilžara. Slaven Belupo je imao par jako dobrih prilika, danas je utakmica tako završila i naravno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom, ali nastavljamo dalje i pokušat ćemo biti bolji protiv Istre u Puli - kazao je Bjelica.

Priopćenje Kohorte u kojem je Osijekova navijačka skupina zatražila odlazak trenera s klupe "zapalilo" je u nedjelju poslijepodne javni prostor. Bjelica je registrirao njihovu poruku.

- Pravo je navijača je da se izraze, dok nema violencije nemam problem s priopćenjima. Oni me tako vide u ovom trenutku i ja to poštujem. Zahvalio bih se svim navijačima koji su nam dali podršku, vide da se mučimo, ali bili su nam impuls. Ovo je situacija koja će me sigurno i kao trenera i kao čovjeka ojačati - poručio je trener Osijeka.

image

Nenad Bjelica i Zoran Zekić

MARKO MRKONJIC Cropix

Zoran Zekić je najdugovječniji trener Osijeka otkako je HNL-a, ali otkako je na klupi Slavena nema milosti prema bivšoj momčadi u Gradskom vrtu. Tri puta je dolazio s momčadi iz Koprivnice i treći puta nije izgubio u regularnom dijelu utakmice. Štoviše, bio je bliže pobjedi.

- Odigrali smo mušku utakmicu. Sve što smo znali o dobrim stranama Osijeku, to smo im uskratili i nije bilo problema u tom dijelu. U nastavku smo promijenili formaciju i to se pokazalo dobrom odlukom. Stvorili smo nekoliko jako dobrih prilika, ali nažalost je realizacija zakazala - kazao je Zekić.

Protiv sebe je imao momčad kojoj očito nedostaje samopouzdanja.

- Jasno je kako nije najidealnije mentalno stanje igrača Osijeka i bilo je bitno da izdržimo početni pritisak jer smo znali da će nam kasnije biti lakše - zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 20:28