MARIN FRANOV Cropix
TEŠKI DANI

Čavline nije bio ni na klupi: Spremaju mu kaznu, ali ovo je pravi razlog zbog kojeg je propustio utakmicu

Vratar U21 reprezentacije Hrvatske izgubio je, inače, mjesto među vratnicama Osijeka
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. rujan 2024. 17:58

Nikola Čavlina izazvao je priličnu buru svojim istupom prošlog tjedna, a po povratku u Osijek nije se našao niti na klupi. Razlog nije kazna, a kako je najavio sportski direktor Jose Boto izvjesna sankcija mu svakako slijedi, nego ozljeda aduktora koju je prijavio odmah po povratku s reprezentativne akcije. Posljednja tri treninga nije niti bio u kadru, nego je radio u fitnesu. Vratar U21 reprezentacije Hrvatske izgubio je, inače, mjesto među vratnicama Osijeka.

Zbog ozljede lista, a koja ga je koštala nastupa u prošlom prvenstvenom kolu protiv Hajduka, vrlo upitan je bio nastup Petra Pušića. Veznjak Bijelo-plavih ipak se na koncu našao u startnoj postavi te postigao pogodak u uvodnim minutama utakmice.

Mario Kovačević dočekan pljeskom

Netom uoči utakmice pljeskom je pozdravljen Mario Kovačević, koji se nakon teške bolesti i operacije tumora na plućnom krilu, a koju je obavio prošle zime, vratio na trenersku klupu. Utakmica u Opus Areni bila mu je premijerna kao treneru Slavena Belupa. A premijeru u dresu Osijeka imao je Alessandro Tuia, iskusni talijanski branič, koji je u posljednjim danima prijelaznog roka potpisao za Bijelo-plave. S njim su, dakle, svih 11 igrača koji su ovog ljeta stigli u Opus Arenu upisali službene minute. Tuia je činio stoperski par s Jelenićem dok je, iznenađujuće, Hasić počeo kao desni bek. Premijeru pred navijačima Osijeka protiv Slaven Belupa imali su i Tiago Dantas te Anel Jakupović, koji su u dresu Bijelo-plavih debitirali na Poljudu protiv Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. rujan 2024 19:33