Damir Krajač/Cropix
NISU SE PROSLAVILI

Dinamo stiže jednoj od najvećih mušterija u HNL-u: U pet pobjeda Modri su im utrpali čak 17 golova

Nespokoj vlada u Koprivnici pred dolazak najtežeg suparnika na travnjak Apaša
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. veljača 2023. 13:43

Otkako je stigao na klupu nogometaša Slavena Belupa, Zoran Zekić ima izrazito negativan učinak u utakmicama s Dinamom, koji za vikend gostuje na stadionu Ivan Kušek-Apaš. Svih pet dosad bilo je prvenstvenih, i u svih pet su Farmaceuti upisali poraze, s tim da su samo jednom izgubili s manje od tri pogotka razlike, a ukupna gol-razlika je 3:17. U najmanju ruku, Zekić i njegovi igrači se nisu proslavili protiv Modrih, a primali su ponekad i po četiri-pet komada od najjačeg hrvatskog kluba.

Prvi dvoboj pod Zekićevim vodstvom odigran je 25. rujna 2021. godini u Koprivnici, Dinamo je slavio s 4:1. Strijelci za goste iz Zagreba bili su Jurić, Oršić, Petković i Čop, počasni pogodak za domaće postigao je Grgić.

image

Zoran Zekić

ZELJKO PUHOVSKI Cropix

Na Maksimiru je 12. prosinca 2021. Dinamo slavio s 3:0 s dva pogotka Andrića i jednim Oršića, a najbolji otpor hrvatskom nogometnom prvaku Farmaceuti su pod Zekićem pružili 20. ožujka prošle godine, kad je strijelac za minimalnu pobjedu Zagrepčana na Apašu bio Oršić.

U prva dva ovosezonska susreta s Dinamom vratili su se Farmaceuti starim navikama te su u oba navrata visoko poraženi. Prvo u Koprivnici u 2. kolu 23. srpnja 2022., kad je Dinamo slavio s 5:1. Marina je zabio za rano vodstvo, no uslijedio je preokret u kojem su za Modre zabijali Baturina, Oršić, Drmić, Mišić i Špikić.

Novi visok poraz uslijedio je 1. listopada u Zagrebu, kad je Čačićeva momčad nadvisila Zekićevu rezultatom 4:1. Autogol si je zabio vratar Marković, izjednačio je Hoxha, no do kraja su puni plijen Dinamu osigurali Petković (11 m), Bočkaj i Ivanušec.

Iz redova kluba još se nisu oglasili glede detalja oko prodaje ulaznica za tu utakmicu, no njihova cijena određena je još ranije. Za sve dijelove tribine koprivničkog stadiona ulaznica će koštati 15 eura, dok je članovi kluba mogu nabaviti po cijeni od 7,50 eura. U prodaji su i polugodišnje ulaznice po cijeni od 50 eura, za članove 25 eura, dok djeca i umirovljenici cijelo proljeće mogu gledati domaće nastupe Farmaceuta za svega 10 eura.

Ulazak u digitalnu eru

Novi semafor ima premijeru u subotu

Stari semafor na Gradskom stadionu Ivan Kušek - Apaš u Koprivnici otišao je u povijest. Vrijeme ga je ionako pregazilo, a digitalna era donosi nove standarde. Kako će digitalni semafori uskoro postati obvezni, u Slavenu Belupu odlučili su investirati i u taj infrastrukturni segment, pa bi novi semafor prvi put trebao biti u funkciji za subotnji ogled s Dinamom. (gčm)

ZEKIĆEVIH PET S BELUPOM PROTIV ZAGREPČANA

25. rujna 2021.

Slaven Belupo - Dinamo 1:4

12. prosinca 2021.

Dinamo - Slaven Belupo 3:0

20. ožujka 2022.

Slaven Belupo - Dinamo 0:1

23. srpnja 2022.

Slaven Belupo - Dinamo 1:5

1. listopada 2022.

Dinamo - Slaven Belupo 4:1

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:28